PREDATOR ACCURACY.1 ÇİM SAHA KRAMPONU

3.799,90 

Predator Accuracy.1 Çim Saha Kramponu ile bağcıklarını bağla ve her an harekete hazır hisset. En kritik durumlarda oyunculara destek olmasıyla ünlü bu krampon, maçın kaderini belirleyen anlarda öz güven vermek için tasarlandı.
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
8 kişi şuan bu ürüne bakıyor...
delivery (1)

Hızlı Kargo

2 günde elinizde!

shipping

Stoktan Gönderi

Aynı gün gönderim

help

7/24 Destek

Müşteri Temsilcisi

credit-card (1)

Güvenli Ödeme

Kolay ve Güvenli

MİLİMETRİK HASSASİYETTE FUTBOL İÇİN 3D KAVRAMA PARÇALARINA SAHİP, BAĞCIKLI KRAMPON

Predator Accuracy.1 Çim Saha Kramponu ile bağcıklarını bağla ve her an harekete hazır hisset. En kritik durumlarda oyunculara destek olmasıyla ünlü bu krampon, maçın kaderini belirleyen anlarda öz güven vermek için tasarlandı. Vuruş bölgelerine stratejik olarak yerleştirilmiş üstün kavrama teknolojisi, topun falsosu ile pozisyonunu milimetrik olarak desteklemene yardımcı olur. HYBRIDTOUCH üst yüzey, konfor ve yumuşak top teması için stratejik noktalarda yastıklama sunar. FACETFRAME ayrık taban, mükemmel şutlar için güç aktarımını optimize eder. Ayakkabının üst yüzeyi, en az %50 oranında geri dönüştürülmüş malzeme içerir. Bu ürün, plastik atıklara son vermeye yönelik çözümlerimizden sadece birini temsil ediyor.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“PREDATOR ACCURACY.1 ÇİM SAHA KRAMPONU” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumunuza fotoğraf ekleyebilmek için giriş yapmalısınız.

Bu ürünün açıklamalarında, fiyat veya diğer özelliklerinde bir hata olduğunu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak bize geri dönebilirsiniz.